Garažna vrata HÖRMANN

Veliki izbor garažnih vrata proizvođača Hörmann.

Garažna vrata HÖRMANN

Veliki izbor garažnih vrata proizvođača Hörmann.

Garažna vrata HÖRMANN

Veliki izbor garažnih vrata proizvođača Hörmann.

Garažna vrata HÖRMANN

Veliki izbor garažnih vrata proizvođača Hörmann.

Breda_small

HÖRMANN je nemački proizvođač garažnih i kućnih vrata. Kompanija je nastala 1935 godine. Vodeći je dobavljač u ovoj oblasti u Evropi. Posluje i na svetskom tržištu. Izrađuju, pored vrata, motore za vrata i kapije, protivpožarne i protivdimne završetke. Izradjuju rolo, klizna i brza vrata, kućna i unutrašnja vrata, ramove, motore za vrata i kapije, protivpožarne i protivdimne završetke, sisteme pretovarne tehnike, kao i automatska klizna vrata i sisteme za kontrolu pristupa.

Garažna segmentna vrata

Segmentna vrata se otvaraju vertikalno naviše i odlaze ispod plafona. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje, a ceo prolaz ostaje slobodan. Garažna segmentna vrata se mogu ugraditi u svaki otvor garaže bilo da je pravougaonog oblika, iskošen, ima li segmentni ili polukružni svod. Osim toga, zahvaljujući trajno elastičnim i na atmosferske uticaje otpornim dihtung gumama, ona su sa svih strana optimalno zaptivena. Testirana su i sertifikovana u skladu sa visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1.

Ovde preuzmite oficijelni katalog garažnih segmentnih vrata.

Berry garažna vrata

Ovaj klasik među vratima postoji još od 1952 godine. U pitanju su kipujuća garažna vrata. Nudi izvanredan odnos cene, kvaliteta i performansi. Zahvaljujući širokom spektru ispuna i prednjeg panela, ova garažna vrata mogu se precizno prilagoditi arhitekturi kuće. Zahvaljujući raznolikosti motiva za svaku kuću se mogu naći vrata po želji.

Ovde preuzmite oficijelni katalog Berry garažnih vrata.

Garažna vrata RollMatic

Rolo vrata i rolo plafonska garažna vrata se otvaraju vertikalno i ne zahtevaju nimalo prostora u garaži. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje. Oblik otvora garaže ne igra nikakvu ulogu kod ugradnje, bilo da je pravougaoni, iskošeni, sa segmentnim ili polukružnim svodom. Ovaj tip garažnih vrata u sebi krije mnoge inovacije, od jednostavne montaže do bezbedonosnih patenata. Zahvaljujući motoru i automatici, poseduju meki zalet, meko zaustavljanje i miran hod.

Ovde preuzmite oficijelni katalog RollMatic garažnih vrata.

Bočna segmentna vrata

Hörmann bočna segmentna vrata su idealno rešenje za posebne situacije ugradnje. Za razliku od od ostalih garažnih vrata, ovakvom konstrukcijom se vrata ne otvaraju nagore, nego bočno. Zahvaljujući bočnom otvaranju vrata, plafon garaže se može nesmetano koristiti. Najčešće se ugrađuju kod komplikovanih situacija ugradnje, kada krilo vrata iz građevinskih razloga ne može da se smesti ili montira ispod plafona.

Ovde preuzmite oficijelni katalog bočnih segmentnih garažnih vrata.

Bočna vrata

Bočna vrata su veoma praktična. Ukoliko želite da unesete (ili iznesete) nešto u garažu, a da pritom ne otvarate garažna vrata, ovaj tip vrata je za Vas. Naravno, ako Vam prostor to dozvoljava. Za svaki motiv i tip garažnih vrata, Hörmann može obezbediti odgovarajuća bočna vrata. Na taj način garažna i bočna vrata formiraju harmoničnu jedinstvenu celinu.

Garažna vrata su odavno postala detalj na koji morate obratiti pažnju prilikom izgradnje Vašeg objekta. Hörmann je prava garancija kvaliteta, sa preko 80 godina iskustva u proizvodnji garažnih vrata i uvek ima rešenje za Vašu garažu ili bočna vrata. Uvek možete izaberati između garažnih segmentnih vrata, kipujućih vrata, rolo vrata ili bočno kliznih garažnih vrata, a sve da biste Vaš dom učinili posebnim. A da bi upotpunili priču, uz izabrani model garažnih vrata, raspitajte se o mogućnostima nabavke bočnih vrata istog dizajna.

HÖRMANN garažna vrata

 

Ovde možete pogledati neke od proizvoda iz Hörmann rezidencijalnog programa za garažna vrata.

HÖRMANN - rezidencijalni program

Ovde možete pogledati ili preuzeti oficijeni katalog rezidencijalnih proizvoda kompanije HÖRMANN. Dokument je u PDF formatu, pa će Vam biti neophodan čitač PDF formata.

Adresa

Stevana Sinđelića 2d
Beograd

Pozovite

+381 (63) 8151405

EMAIL

office@elektrikmont.rs

Loading...