FAAC

Motori za kapije FAAC

Sam vrh ponude na globalnom nivou predstavljaju motori za kapije FAAC. Ovaj italijanski proizvođač pravi kvalitetne motore za klizne i krilne kapije. Pored toga, FAAC pravi i podzemne automatizovane sisteme krilnih kapija. FAAC motori za podzemne krilne kapije objedinjuju koncepte praktičnosti sa estetskom privlačnošću koja je tipična za kapije smeštene u zgradama od posebne umetničke ili istorijske vrednosti. Sama automatizacija kapije, bila ona klizna ili krilna, obezbeđuje, pored zaštite Vašeg poseda, obavezu ručnog otvaranja i zatvaranja kapije. Svi FAAC sistemi za automatizaciju uključujući i motore za klizne i krilne kapije, standardno su opremljeni daljinskim upravljanjem. Pored toga dostupni su različiti sistemi za kontrolu koji Vam mogu omogućiti različite načine pristupa.

Isporučujemo i ugrađujemo FAAC motore za kapije svih veličina i težina, za stambene ali i za poslovne potrebe. Radimo sve tipove kapija, male rezidencijalne kapija ali svakako i velike, komercijalne kapije za intenzivnu upotrebu. Tehnologija otkrivanja prepreka ugrađena je u FAAC sisteme kao standard za sigurnost u radu. Obezbeđen je tih i pouzdan rad, koji se odlikuje maksimalnom sigurnošću i preciznošću tokom svih faza rada.

U zavisnosti od tipa i dužine kapije, dizajna i materijala od kog je napravljena, između ostalog, možete izabrati adekvatnu automatiku. Međutim, prema zahtevu ili potrebi, možete izabrati da li želite se motori vide ili da budu skriveni. Ono na šta treba obratiti pažnju između ostalog, jeste trenutno i očekivano slobodan prostor sa jedne strane, na primer spoljne i sa druge strane, na primer unutrašnje strane kapije.

Za detalje nas pozovite ili nas kontaktirajte, a zajedno ćemo sigurno doći do najboljeg i finansijski isplativog rešenja za izbor i instalaciju Vaše buduće kapije.

Faac Klizna Kapija

Imate kliznu kapiju i treba Vam motor

Ovi motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kapija koje su idealno rešenje ako je prostor ograničen. Klizne kapije se najčešće prave sa jednim krilom koje se kreće točkovima po šini. U većini slučajeva bira se motor prema težini kapije. Naravno, pri odabiru motora vodi se računa i o intenzitetu upotrebe.

FAAC motori za klizne kapije su pouzdani, snažni i tihi. Poseduju kvalitetan mehanizam i delove, što je garancija za dug vek trajanja. Prave se u opciji od 24V do 230V.

FAAC motori za krilne kapije

Ovi motori za krilne kapije se koriste za automatizaciju tradicionalnih kapija koje se otvaraju krilno, ka spolja ili unutra. Mogu imati jedno ili dva krila. Brzo se otvaraju, a u zavisnosti od prostora, mogu se otvarati u oba smera.

U većini slučajeva bira se motor prema težini kapije, dužini i težini krila. Pri izboru motora mora se voditi računa o intenzitetu upotrebe. FAAC motori za krilne kapije su pouzdani, snažni i tihi. Poseduju kvalitetan mehanizam i delove, što je garancija za dug vek trajanja. Prave se u opciji od 24V do 230V.

Faac Krilna Kapija
Loading...