Alarmni sistemi

Specijalizovani smo za proizvode koji vam pomažu da se osećate sigurnije, jer ništa nije važnije od vaše lične bezbednosti i bezbednosti Vaše imovine. Bez obzira da li tražite žični ili bežični alarmni sistem ili čak i biber sprej koji možete poneti sa sobom, bezbednost je nešto što morate shvatiti ozbiljno u svakom trenutku.

Bežični alarmni sistemi

Bežični alarmni sistemi su pogodni za već gotove, završene objekte.

Žični alarmni sistemi

Žični alarmni sistemi su pouzdaniji od bežičnih, a najbolje ih je ugraditi u fazi izgradnje objekta

Alarmni sistemi spadaju u sigurnosne uređaje koji se koriste pri zaštiti nepokretne imovine. Uglavnom su to privatne kuće, stanovi, rezidencijalni objekti ili poslovne zgrade . Pored zaštite nepokretne imovine alarmni sistemi u zavisnosti od namene i konfiguracije štite i ljude.

Generalno alarmne sisteme delimo na dve kategorije.

Žične alarmne sisteme koji se koriste za zaštitu objekata kojima je potreban veći nivo zaštite i bežične koji se koriste za objekte kojima je potreban niži nivo zaštite.

U zavisnosti od projekta zaštite alarmni sistemi mogu štititi kako unutrašnjost tako I spoljašnost prostora. Za spoljnu zaštitu koriste se posebni senzori koji su projektovani za rad u u najzahtevnijim uslovima kiše, snega niske ili visoke temperature. Za unutrašnju zaštitu koriste se jednostavni PIR, miktoralasni ili senzori loma stakla.
Na domaćem tržištu se koristi više brendova alarmnih sistema. Mi u svakodnevnom poslovanju koristimo alarmne sisteme proizvođača Paradox koji su se pokazali kao pouzdan brend.
Paradox brend postoji od 1989 godine i od tada konstantno beleži rast u prodaji alarmnih sistema . Alarmnim sistemima Paradox se štite banke, poslovni prostori, vikendice, privatni stanovi . Dakle ovaj proizvođač ima široku lepezu proizvoda koji pokrivaju od najednostavnijih do najkomplikovanijih sistema.

Glavni elementi alarmnog sisema su : alarmna centrala, alarmna tastatura, napajanje , spoljna sirena, unutrašnja sirena, GSM modul, baterije za besprekidno napajanje , alarmni senzori . SInergija svih ovih uređaja čini alarmni sistem.

Isplativost alarmnog sistema

Prosečna cena alarmnog sistema za stan iznosi oko 300 eura, prosečan vek trajanja alarmnog sistema je 10 godina.
0.4 evra na dan!

Uzimajući u obzir sve činjenice ugradnja alarmnog sistema je itekako isplativa.

Za sva pitanja oko ugradnje alarmnog sistema slobodno nas kontaktirajte.

Veliki izbor alarmnih sistema i opreme

Adresa

Stevana Sinđelića 2d
Beograd

Pozovite

+381 (63) 8151405

EMAIL

office@elektrikmont.rs

Loading...