RAMPE

 

 

Ugrađujemo i servisiramo CAME i FAAC rampe

U zavisnosti od tipa i dužine prolaza, možete izabrati adekvatnu automatiku i rampu. Takođe, prema zahtevu ili potrebi, možete izabrati da li želite da ulaz bude automatizovan ili ne. Ono na šta treba obratiti pažnju jeste frekventnost prolaza kao i slobodan prostor sa spoljne i unutrašnje strane rampe.

Za detalje nas pozovite, a zajedno ćemo sigurno doći do najboljeg i finansijski isplativog rešenja za izbor i instalaciju Vaše buduće rampe.

CAME_Rampa-Gard-PX-Brushless

CAME rampe

CAME je italijanski proizvođač automatike za rezidencijalne i industrijske objekte. Postoji više od 60 godina. Ima preko 1400 zaposlenih u svetu. Prisutan je na svim kontinentima, a njegovo ime se vezuje za kvalitet i pouzdanost. Poseduju i razvojni centar, u okviru koga vode računa o dizajnu, novinama u elektronici i kvalitetnim materijalima za izradu novih proizvoda. Sa CAME proizvodima osigurali ste sebi udobnost, sigurnost i rad u stambenim, poslvnim i urbanim sredinama. Rampe CAME rade na 230V, 36V ili 24V. Poseduju kvalitetnu elektroniku i kućišta. Sve rampe su jako izdržljive, a pogodne su kako za rezidencijalne objekte tako i industriju

FAAC rampe

FAAC je italijanski proizvođač automatske opreme. Kompanija postoji još od 1965 godine. Posluje na svetskom tržištu sa preko 80 predstavništava. Pozicinirala se kao vodeća u svom segmentu, od motora za garažna i industrijska vrata, preko kapija, rampi, zaštitnih stubova i automatskih vrata, FAAC automatika važi za inovativnu, pouzdanu i kvalitetnu te primenjivu za različite potrebe i zahteve korisnika. Ukoliko želite kvalitet po pristupačnim cenama, FAAC je pravi izbor.

 

Faac_Rampa_615
Loading...