Industrijska vrata BREDA

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Breda.

Industrijska vrata BREDA

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Breda.

Industrijska vrata BREDA

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Breda.

Industrijska vrata BREDA

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Breda.

Industrijska vrata BREDA

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Breda.
Breda_small
Breda je italijanski proizvođač industrijskih vrata. Jedna je od prvih kompanija u Italiji i svetu koja je počela sa proizvodnjom segmentnih vrata koja su se pokazala kao funcionalnija od klasičnih kipujućih vrata. Kompanija postoji još od 1986 godine. Posluje najviše na tržištu Evrope. Poseduje sve neophodne sertifikate, ISO 9001, ISO 14001, … Vremenom je postala sinonim za kvalitet, bezbednost i dizajn. U ponudi je dostupno više modela Breda industrijskih vrata, preklapajućih vrata, kliznih i brzih PVC vrata.
Industrijska vrata Breda osiguravaju sigurnost, eleganciju i funkcionalnost. Možete izabrati industrijska segmentna vrata Breda između modela SteelLine (čelična segmentno izolovana vrata) i AluLine (segmentna aluminijumska vrata) kao i ostale tipove industrijskih vrata. Breda segmentna vrata pružiće udobnost vašim komercijalnim aktivnostima, bilo poslovnim ili industrijskim. Takođe, Breda ima širok asortiman proizvoda koji se može prilagoditi svakom okruženju i najrazličitijim radnim potrebama. Pouzdanost i funkcionalnost su velike prednosti Breda industrijskih segmentnih vrata. Snažna su, izdržljiva i opremljena naprednim sigurnosnim i mehaničkim sistemima.

Industrijska vrata Secura

Ova Breda industrijska vrata pripadaju liniji Steel Line. Najpoznatija su i najcenjenija industrijska segmentna vrata. Projektovana su da daju praktičan i funkcionalan odgovor na različite radne potrebe. Specijalna pažnja posvećena detaljima na vratima Secura se oslikava ofarbanim dodacima, poklopcima za šine i u vidu više dostupnih standardnih boja. Projektovana da se adaptiraju na bilo koju industrijsku situaciju i radnu potrebu, Secura poseduje sve kvalitete koje samo Breda segmentna vrata mogu ponuditi – sigurnost, pouzdanost, napredne tehnologije i personalizaciju. Izbor mogućnosti koje nude Bredini proizvodi kao što su pešačka vrata i prozori, uvek obezbeđuje praktične i funkcionalne rezultate.

Industrijska vrata Dock

Ova Breda industrijska segmentna vrata pripadaju liniji Steel Line. Kvalitet i funkcionalnost su zaštitni znaci segmentnih industrijskih vrata Dock, koje obezbeđuju maksimalnu efikasnost sa širokom lepezom mogućnosti prilagođavanja: različiti tipovi kliznih sistema, verzija sa prozorima i mogućnošću dodavanja pešačkih vrata, komfor koji je često potreban u radnim okruženjima. Dock industrijska segmentna vrata poseduju visok kvalitet koji odgovara navedenim funkcijama. Dostupna u svim kliznim sistemima, uz izbor verzija sa prozorima i/ili pešačkim vratima sa normalnim ili niskim pragom, u zavisnosti od potreba. Dock segmentna vrata doprinose efikasnosti na radnom mestu!.

Industrijska vrata Cargo

Cargo je proizvod gde se snaga i funkcionalnost kombinuju kako bi omogućili rešenje projektovano da održi njihove pouzdane karakteristike. Takođe pripada Steel Line proizvodnoj liniji. Breda je osmislila model Cargo da perfektno funkcioniše na utovarnim mestima kao i da pomogne uvođenje efikasnih radnih procesa. Cargo su otporna segmentna vrata koja zahvaljujući čeličnoj konstrukciji predstavljaju praktično i sigurno rešenje za utovarno mesto. Projektovana su kao odgovor na zahteve modernih distributivnih centara. Pouzdana su u svakoj situaciji, čak i u ekstremnim vremenskim uslovima. Opremljena su Bredinim ekskluzivnim “anti-fall” i “anti-crushing” sistemom, čineći ih apsolutno sigurnim za korišćenje.

Industrijska vrata Luxor

Luxor je rešenje koje dozvoljava maksimalno osvetljenje u radnom prostoru, zahvaljujući transparentnim segmentima u okviru aluminijumske strukture. Pripada liniji Alu Line Breda industrijskih vrata. Ova segmentna vrata su izuzetno praktična, a s obzirom na transparentne segmente, daju odličan vizuelni efekat. Kod Luxor industrijskih segmentnih vrata, sve govori o prozračnosti i praktičnosti. Aluminijum i providni delovi, napravljeni od akrila, sjajno se kombinuju pružajući vratima neverovatnu trajnost i lakoću. Luxor garantuje sigurnost, praktičnu primenu i svestrano korišćenje uz odličan izgled.

Industrijska vrata Lux

Lux model pripada liniji Breda Alu Line proizvoda. Odabrati Lux aluminijumska segmentna vrata znači imati proizvod koji obogaćuje radno okruženje, u smislu energetske efikasnosti, sa opcijom rada uz prirodno spoljno svetlo, i ukoliko je potrebno, sa otvorima za provetravanje. Originalna struktura je obogaćena visokim sigurnosnim standardima, tihim funkcionisanjem i ekstremnom praktičnošću. Ukoliko je prirodno svetlo nezamenjiva komponenta u vašem prostoru, Breda je projektovala ekskluzivno rešenje odličnog izgleda. Lux su segmentna vrata koja garantuju najbolji prolaz za svetlo ili vazduh u zavisnosti od vaših potreba.

Industrijska vrata Full Vision

Model Full Vision pripada liniji Alu Line. Predstavlja idealno rešenje za potpuno sigurno i lako otvaranje vrata. Ova vrata obezbeđuju jak spoj tehnike i dizajna uz malu težinu i veliku snagu. Transparentni, providni stakleni elementi i smanjena, a čvrsta, aluminijumska struktura, čine ova Breda industrijska vrata prozirnim, lepim i funkcionalnim. Full Vision model je zaista perfektna kombinacija neophodne sigurnosti i zahtevane količine svetla. Aluminijum omogućava šire staklene površine, što utiče kako na estetiku, tako i na prozirnost.
Za kompaniju Breda, bezbednost je jedna od najvažnijih stvari. Svaka vrata su proizvedena u skladu sa važećim propisima i spremna su za prodaju tek nakon detaljnog pregleda i provere. Pored segmentnih industrijskih vrata, linija Steel Line i Alu Line, kompanije Breda pravi preklapajuća, klizna i brza vrata. Svaka od navedenih vrata su urađena sa visokim stepenom bezbednosti proizvoda, sa kvalitetnim materijalima, odličnom toplotnom izolacijom, bešumnim radom i odsustvom vibracija u slučaju jakog protoka vazduha ili u slučajevima jakog vetra. Vrata sa providnim delovima predstavljaju odlično rešenje u slučaju potrebe za prirodnim svetlom. Pritom, vizuelno su dopadljiva i čuvaju energiju. Segmentna vrata su vrlo prilagodljiva svakom okruženju i svakom radnom zahtevu. Naravno, ušteda prostora je očigledna.

Preklapajuća, klizna i brza industrijska vrata

Breda-Industrijska-Klizna-Vrata-Adone

Model Adone je dizajniran da se prilagodi različitim okruženjima, zahvaljujući svojoj posebnoj strukturi, raznolikosti pribora, konfiguracija i završnih obrada. Pripada grupi preklapajućih industrijskih vrata. To je inovacija za preklopna vrata, sa okvirom bez pragova, a koja kombinuje svestranost, tehnološke inovacije i dizajn. Predstavljaju rešenje koje omogućava laku ugradnju i mogućnost korišćenja maksimalno raspoloživog prostora sa preklapanjem na 180°. Izrađuju se u bojama sa RAL karte, postoji više modela teksture, kao i mogućnost peskiranih panela.

Breda-Industrijska-Klizna-Vrata-Apollo

Apollo je dobro poznat model preklopnih vrata, obogaćen sa nekoliko karakteristika koje su, više od dvadeset godina, deo nasleđa kompanije Breda u pogledu pouzdanosti, sigurnosti i izdržljivosti. Ovaj model, Apollo, karakteriše prisustvo podnih gusenica i motora sa trakama. Svestran i funkcionalan, model Apollo je dizajniran za velike otvore, po visini i širini. Izrađuju se u bojama sa RAL karte, postoji više modela teksture, kao i mogućnost peskiranih panela.

Breda-Industrijska-Klizna-Vrata-Atlante

Model Atlante predstavlja klizna industrijska vrata kompanije Breda. Atlante ima savršenu prilagodljivost svim arhitektonskim zahtevima. Lako se montiraju, imaju panele i deo drugih komponenti kao i slični modeli, ali se izrađuju sa drugačijim, novim načinom kliznog otvaranja. Ovo su vrata za velike otvore.Izrađuju se u bojama sa RAL karte, postoji više modela teksture, kao i mogućnost peskiranih panela. Mogu biti urađena kao ravna, sa prozorom u panelu, sa pešačkim vratimaa, kao viseća sa i bez podne šine, kao i viseća koja se naslanjaju na podnu šinu sa točkom. Izrađuju se u bojama sa RAL karte, postoji više modela teksture, kao i mogućnost peskiranih panela.

Breda-Industrijska-Brza-Vrata-Fulmine

Fulmine brza PVC industrijska vrata, dizajnirana su kao lako prilagodljiva bilo kojoj vrsti industrijskog okruženja. Ova brza preklopna vrata su savršeno rešenje za brz i čest prolazak zbog brzog automatskog otvaranja i zatvaranja. Brzina kretanja i visok stepen zaptivenosti su garancija bolje toplotne izolacije i značajne uštede energije.

Breda-Industrijska-Brza-Vrata-Saetta

Ovaj model je predstavnik jako brzih PVC industrijskih vrata. Saetta, roletna vrata velike brzine, predstavljaju najbolje su rešenje za povezivanje i obezbeđivanje lakog prolaska u prostorijama koje imaju stalni promet robe, ljudi, kamiona i ostalih vozila. Model Saetta je jako tražen zbog svoje zvučne izolacije i brzog rada u eksploataciji, koja omogućava optimizaciju i ubrzavanje proizvodnih faza u industriji. Dizajnirana su tako da se lako prilagode bilo kojoj vrsti industrijskog okruženja.

Breda-Industrijska-Brza-Vrata-Lampo

Model Lampo prikazuje brzo zatvaranje i samopopravku na delu. Veoma brza industrijska vrata kompanije Breda. Lampo je savršen za sve radne pozicije sa čestim tranzitom robe, ljudi i vozila. Lampo je najbolje rešenje u pogledu praktičnosti: Ako se sudari i pri padu ispadne iz kliznih šina, može ponovo da se vrati na mesto u kliznim šinama na pravilan način. I to uvek radi maksimalnom brzinom, tako da nema zastoja u radu.

Breda-Industrijska-Brza-Vrata-Thunder

Thunder su brza vrata koja kombinuju brzinu otvaranja, izuzetnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Ovo su spiralna industrijska vrata kompanije Breda, jedina koja su napravljena od aluminijumskih panela sa dvostrukim zidovima koji se kotrljaju bez dodira sa elementima. Paneli su debljine 50mm, pa su kao takvi jako dobri izolatori. Ploče se podižu brzinom od dva metra u sekundi, zahvaljujući spiralnom kliznom sistemu koji koristi polietilenske vođice velike gustine i omogućava navijanje bez dodira ili habanja elemenata. Pogodan za industriju koja zahteva određenu temperaturu, omogućava održavanje ciljne temperature u radnom okruženju, uz značajnu uštedu energije.

BREDA industrijska vrata

 

Ovde možete pogledati neke od proizvoda kompanije Breda za industrijska vrata.

BREDA - industrijska vrata

Ovde možete pogledati ili preuzeti oficijeni katalog proizvoda za industriju kompanije BREDA. Dokument je u PDF formatu, pa će Vam biti neophodan čitač PDF formata.
Loading...