Garažna vrata BREDA

Veliki izbor garažnih vrata italijanskog proizvođača Breda.

Garažna vrata BREDA

Veliki izbor garažnih vrata italijanskog proizvođača Breda.

Garažna vrata BREDA

Veliki izbor garažnih vrata italijanskog proizvođača Breda.

Garažna vrata BREDA

Veliki izbor garažnih vrata italijanskog proizvođača Breda.

Breda_small

Breda je italijanski proizvođač rezidencijalnih i industrijskih vrata. Jedna je od prvih kompanija u Italiji i svetu koja je počela sa proizvodnjom segmentnih vrata koja su se pokazala kao funcionalnija od klasičnih kipujućih vrata. Kompanija postoji još od 1986 godine. Posluje najviše na tržištu Evrope. Poseduje sve neophodne sertifikate, ISO 9001, ISO 14001, … Vremenom je postala sinonim za kvalitet, bezbednost i dizajn. U ponudi je dostupno više modela Breda garažnih vrata.

Breda-SIRIO

SIRIO

Stambena garažna vrata Breda, model Sirio su najpoznatija i najprodavanija. Predstavljaju savršen spoj elegancije i sigurnosti. Svojim karakteristikama i dizajnom se lako uklapaju u okruženje.

Breda - Iris

IRIS

Model Iris odlikuje simetrija na panelima, širok raspon dostupnih boja, elegancija i velika prilagodljivost. Ova garažna vrata plene svojim izgledom, lepotom, stilom i originalnošću.

Breda-Persus

PERSUS

Čvrstoća, simetrija i elegancija su ono što Persus garažna vrata čini vratima koja odaju lepotu i ekskluzivnost u svakom okruženju. Dostupno je više opcija spoljne strane vrata.

Breda - Athes

ATHES

Breda - Cupis

CUPIS

Cupis su garažna vrata u kojima se čvrstoća čelika kombinuje sa šarmom drveta. Predstavljaju idealno rešenje za klasično okruženje, koji daju toplu atmosferu dočaravajući šarm tradicije.

Breda - VENUS

VENUS

Venus su garažna vrata u kojima se drvena obrada i paneli, kombinuju sa snagom čelične konstrukcije. Rezultat su dobro izgrađena vrata, sigurna i praktična, sa istom elegancijom drvenih vrata.

Breda - Persus DS

PERSUS D.S.

Persus D.S. (Disegni Speciali) će ulepšati Vaš objekat svojim dizajnom i optičkim efektima. Za razliku od osnovnog Persus modela, ovaj ima dodatke od nerđajućeg čelika.

Breda - Ares

ARES

Ares su garažna vrata sa glatkim linijama. Predstavljaju jednostavno i funkcionalno rešenje. Površine mogu biti panelne, drvene ili presvučene Ultra-Touch premazom nalik drvetu.

Garažna  vrata Breda lako se otvaraju i koriste. Svaka vrata mogu biti opremljena detaljno dizajniranim sistemom automatizacije. Zbog načina instalacije i kompaktnog motora koji se montira na plafon, korišćenje je lako i jednostavno. Bešumni motor, koji uz pomoć fotoćelija omogućava sigurno i kontrolisano kretanje, opremljen je automatskim osvetljenjem, a može se koristiti i daljinski upravljač. Sve ovo globalno, garažnim vratima Breda, daje vrlo visoku ocenu.

BREDA garažna vrata

 

Ovde možete pogledati neke od proizvoda iz Breda rezidencijalnog programa za garažna vrata.

BREDA - rezidencijalni program

Ovde možete pogledati ili preuzeti oficijeni katalog rezidencijalnih proizvoda kompanije BREDA. Dokument je u PDF formatu, pa će Vam biti neophodan čitač PDF formata.

Adresa

Stevana Sinđelića 2d
Beograd

Pozovite

+381 (63) 8151405

EMAIL

office@elektrikmont.rs

Loading...