Garažna vrata

Garažna vrata koja Elektrik Mont ima u ponudi su proizvedena po evropski i svetski priznatim standardima od strane renomiranih proizvođača. U pitanju su Breda, Alutech i Hörmann. Izrađena su od kvalitetnih komponenti. Sva vrata ugrađujemo prema meri i zahtevu kupca. Naša saradnja sa navedenim proizvođačima omogućava izradu, servis, garanciju i rezervne delove. Kako u garantnom roku koji nudi proizvođač, tako i van garantnog roka.

Vrata koja ugrađujemo se sastoje od tri komponente, od kojih su sve podjednako važne za pravilno funkcionisanje. U pitanju su panel, okovi i motor. Pored ovog, neophodno je da vrata garaže budu pravilno montirana i podešena. Da bi radila besprekorno, neophodno je da se napravi ravnoteža u radu svih komponenti. To omogućava dug i pravilan radni vek. Sa nama dobijate višegodišnju garanciju na opremu i ugradnju, profesionalna i brzu montažu i najbolje cene.

Nama, pored ugradnje, možete poveriti i buduće održavanje. Radimo popravke i servisiranje već ugrađenih vrata. Ono što je potrebno da znate, jeste da barem jednom godišnje morate uraditi servis vrata i svih komponenti. Tako Vaša vrata imaju duži vek trajanja, jer se vodi računa o radu i stanju delova, panela, okova i motora.

Garažna vrata iz ponude

U našem portfoliu se nalaze dokazani i svetski prepoznati  proizvođači BREDA, ALUTECH i HÖRMANN. Nudimo kvalitet, sigurnost, garanciju i servis.

Breda

Breda

BREDA je italijanski proizvođač koji je sinonim je za kvalitet, sigurnost i estetiku. Kako  za rezidencijalna tako i za industrijska vrata. Svaka vrata se, u proizvodnji, prate posebno, od dizajna preko izrade do krajnjih kontrolnih testova.

Elektrik Mont favicon

Alutech

ALUTECH automatska garažna vrata su dizajnirana za ugradnju u garaže, vikendice i podzemna parkirališta. Njihove karakteristike su siguran i pouzdan rad, efikasna toplotna izolacija, laka i praktična upotreba, kao i savršeno zatvaranje otvora.

Elektrik Mont favicon

Hörmann

HÖRMANN je nemački proizvođač garažnih i kućnih vrata. Kompanija je nastala 1935 godine. Vodeći je dobavljač u ovoj oblasti u Evropi. Posluje i na svetskom tržištu. Izrađuju, pored vrata, motore za vrata i kapije, protivpožarne i protivdimne završetke.

Veliki izbor vrata za Vaše garaže

Adresa

Stevana Sinđelića 2d
Beograd

Pozovite

+381 (63) 8151405

EMAIL

office@elektrikmont.rs
Loading...