CAME

Motori za kapije

CAME proizvodi kvalitetne motore za klizne i krilne kapije. Sama automatizacija kapije, bila ona klizna ili krilna, obezbeđuje, pored zaštite Vašeg poseda, obavezu ručnog otvaranja i zatvaranja kapije. Svi CAME sistemi za automatizaciju uključujući i motore za klizne i krilne kapije, standardno su opremljeni daljinskim upravljanjem. Pored toga dostupni su različiti sistemi za kontrolu koji Vam mogu omogućiti različite načine pristupa.

Isporučujemo i ugrađujemo CAME motore za kapije svih veličina i težina, kako za stambene tako i za poslovne potrebe. Radimo sve tipove kapija, od malih rezidencijalnih kapija do velikih, komercijalnih kapija za intenzivnu upotrebu. Tehnologija otkrivanja prepreka ugrađena je u CAME sisteme kao standard za sigurnost u radu. Obezbeđen je tih i pouzdan rad, koji se odlikuje maksimalnom sigurnošću i preciznošću tokom svih faza rada.

U zavisnosti od tipa i dužine kapije, dizajna i materijala od kog je napravljena, možete izabrati adekvatnu automatiku. Takođe, prema zahtevu ili potrebi, možete izabrati da li želite se motori vide ili da budu skriveni. Ono na šta treba obratiti pažnju jeste i trenutno i očekivano slobodan prostor sa spoljne i unutrašnje strane kapije.

Za detalje nas pozovite, a zajedno ćemo sigurno doći do najboljeg i finansijski isplativog rešenja za izbor i instalaciju Vaše buduće kapije.

Came Klizna Kapija

CAME motori za klizne kapije

 

CAME motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kapija koje su idealno rešenje ako je prostor ograničen. Klizne kapije se najčešće prave sa jednim krilom koje se kreće točkovima po šini. U većini slučajeva bira se motor prema težini kapije. Naravno, pri odabiru motora vodi se računa i o intenzitetu upotrebe. CAME motori za klizne kapije su pouzdani, snažni i tihi. Poseduju kvalitetan mehanizam i delove, što je garancija za dug vek trajanja. Prave se u opciji od 24V do 230V.

CAME motori za krilne kapije

 

CAME motori za krilne kapije se koriste za automatizaciju tradicionalnih kapija koje se otvaraju krilno, ka spolja ili unutra. Mogu imati jedno ili dva krila. Brzo se otvaraju, a u zavisnosti od prostora, mogu se otvarati u oba smera.

U većini slučajeva bira se motor prema težini kapije, dužini i težini krila. Pri izboru motora mora se voditi računa o intenzitetu upotrebe. CAME motori za krilne kapije su pouzdani, snažni i tihi. Poseduju kvalitetan mehanizam i delove, što je garancija za dug vek trajanja. Prave se u opciji od 24V do 230V.

CAME_HQ
Loading...