Industrijska vrata

Industrijska vrata iz ponude

U našem portfoliu se nalaze dokazani proizvođači garažnih vrata, BREDA, ALUTECH i HÖRMANN. Nudimo kvalitet, sigurnost, garanciju i servis.

Breda

Breda

Breda je italijanski proizvođač koji je sinonim je za kvalitet, sigurnost i estetiku. Kako  za rezidencijalna tako i za industrijska vrata. Svaka vrata se prate posebno, od dizajna preko izrade do krajnjih kontrolnih testova.

Elektrik Mont favicon

Alutech

Alutech grupa je nastala 1996 godine u Belorusiji. Jedna je od vodećih proizvođača segmentnih vrata za industrijske objekte. ALUTECH industrijska vrata su moderno dizajnirana. Njihove karakteristike su siguran i pouzdan rad, efikasna toplotna izolacija, laka i praktična upotreba, kao i savršeno zatvaranje otvora.

IMVA

IMVA

IMVA je italijanski proizvođač industrijskih vrata. Kompanija postoji od 1973 godine tako da je proizvodnja tehničkih vrata posao koji IMVA radi decenijama, a što ih čini jednim od najvećih proizvođača u ovom sektoru. Predstavlja referentnu tačku za dizajn i izgradnju industrijskih vrata, pregrada i poklopaca za mnoge industrijske sektore

Elektrik Mont favicon

Hörmann

HÖRMANN je nemački proizvođač industrijskih vrata. Kompanija je nastala 1935 godine. Izradjuju sve tipove industrijskih vrata, sisteme pretovarne tehnike i dihtung vrata.

Veliki izbor industrijskih vrata

Loading...