Industrijska vrata ALUTECH

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Alutech.

Industrijska vrata ALUTECH

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Alutech.

Industrijska vrata ALUTECH

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Alutech.

Industrijska vrata ALUTECH

Veliki izbor industrijskih vrata proizvođača Alutech.
Breda_small
Alutech grupa je nastala 1996 godine u Belorusiji. Jedna je od vodećih proizvođača segmentnih vrata u zapadnoj i istočnoj Evropi, kako za rezidencijalne, tako i industrijske objekte. Nalazi se među vodećim proizvođačima aluminijskih profila. U okviru grupe posluje 6 fabrika i 25 poslovnica samo u Evropi. Kompanija je prisutna i na tržištu Azije, Afrike i Amerike. Poseduje i posluje prema ISO 9001 sertifikatu. Ugrađeni proizvodi kompanije Alutech se mogu pronaći na svim kontinentima. Alutech garažna vrata kombinuju dizajn, sigurnost i kvalitet.

Industrijska vrata ProTrend

Sigurna i praktična vrata od sendvič panela debljine 40 mm i okova od pocinkovanog čelika. ProTrend vrata su vrata po atraktivnim cenama koje su posebno dizajniran za intenzivnu upotrebu u industrijskim objektima. Vrata osiguravaju siguran rad. Balansni sistemi su uključeni u standardni set bez dodatnih troškova. Životni vek od 25.000 ciklusa otvaranja/zatvaranja i robusna konstrukcija koja je dizajnirana i predviđena za dugotrajan rad. Vrata serije ProTrend garancija su sigurnosti i ekonomičnosti. Postoje i panoramska vrata iz AluTrend serije. Napravljena su od aluminijumskih profila debljine 40 mm za stvaranje originalnih fasadnih kompozicija. ProTrend vrata su uporediva sa zidom od cigle debljine 57cm.
 

Alutech_ProTrend_Panel

– debljina sendvič panela je 40 mm
– zaštita protiv zaglavljivanja prstiju
– koeficijent toplotne propusnosti je 1,35 W/(m2K)
– konzole za valjke i srednje šarke su izrađene od pocinkovanog čelika
– usklađenost sa evropskim standardima bezbednosti
– životni vek vrata je predviđen na oko 25000 ciklusa otvaranja/zatvaranja
– maksimalna veličina je 7000mm × 6000mm
– sigurnosni sistemi uključeni u standardni set
– izrađuju se u modelima Microwave i S-ribbed

Dodatne opcije za ProTrend vrata mogu biti i ugrađena pešačka vrata. Postoje tri tipa ovih vrata. Sva tri tipa su sa ugrađenim pragom na visinama od 145mm, 100mm i 20mm. Prag od 145mm je predviđen za vrata od 4,5m do 7m. Prag od 100mm je predviđen za vrata do 4,5m. Prag od 20mm je predviđen za vrata do 5m. Sva pešačka vrata su opremljena tako da omogućavaju linearno i elegantno zatvaranje vrata, imaju ugrađeni senzor koji detektuje položaj pešaka, imaju štitnik za kišu, metalne ručke i posebne bravice koje eliminišu zadržavanje pešaka u toku upotrebe. ProTrend vrata mogu biti sa ugrađenim prozorima. Ugrađeni prozori omogućavaju uštedu električne energije za proizvodna odeljenja. U asortimanu proizvoda Alutech postoje različite vrste ostakljenja za industrijska vrata. ProTrend vrata mogu biti opremljena i sistemom za zaključavanje, spolja i iznutra, bočnim vratima, panoramskim staklima i sistemom protiv provale.

Industrijska vrata ProPlus

Alutech ProPlus predstavljaju visoko izolovana, robusna i pouzdana vrata izrađena od sendvič panela od 45mm. Ova debljina panela osigurava odličnu toplotnu izolaciju objekta. Vrata serije ProPlus su najzastupljenija u zemljama sa hladnom klimom (Finska, Norveška, Danska, Švedska), kao i na mestima gde je toplotna izolacija jedan od glavnih zahteva. Srednje šarke i držači za kotrljanje napravljeni od nerđajućeg čelika. Veoma su otporni na koroziju, što omogućava ugradnju i rad ovih vrata na mastima i površinama sa visokim stepenom vlažnosti – u auto-perionicama, u priobalnim i zagađenim industrijskim područjima. ProPlus označava predstavlja neverovatno visok kvalitet i funkcionalnost. Postoje i dve serije panoramskih vrata: klasična AluPro i AluTherm sa poboljšanom toplotnom izolacijom. ProPlus vrata su uporediva sa zidom od cigle debljine 60cm.
Alutech_ProPlus_Panel

– debljina sendvič panela je 45 mm
– zaštita protiv zaglavljivanja prstiju
– koeficijent toplotne propusnosti je 1,01 W/(m2K)
– konzole za valjke i srednje šarke su izrađene od pocinkovanog čelika
– usklađenost sa evropskim standardima bezbednosti
– životni vek izvora je 25000 ciklusa otvaranja/zatvaranja
– sigurnosni sistemi uključeni u standardni set
– maksimalna veličina je 8000mm × 7000mm
– predviđena za ugradnju u prostorije sa ekstremno vlažnim vazduhom
– izrađuju se u modelima Microwave i S-ribbed

Dodatne opcije za ProPlus vrata mogu biti i ugrađena pešačka vrata. Postoje tri tipa ovih vrata. Sva tri tipa su sa ugrađenim pragom na visinama od 145mm, 100mm i 20mm. Prag od 145mm je predviđen za vrata od 4,5m do 7m. Prag od 100mm je predviđen za vrata do 4,5m. Prag od 20mm je predviđen za vrata do 5m. Sva pešačka vrata su opremljena tako da omogućavaju linearno i elegantno zatvaranje vrata, imaju ugrađeni senzor koji detektuje položaj pešaka, imaju štitnik za kišu, metalne ručke i posebne bravice koje eliminišu zadržavanje pešaka u toku upotrebe. ProPlus vrata mogu biti sa ugrađenim prozorima. Ugrađeni prozori omogućavaju uštedu električne energije za proizvodna odeljenja. U asortimanu proizvoda Alutech postoje različite vrste ostakljenja za industrijska vrata. ProPlus vrata mogu biti opremljena i sistemom za zaključavanje, spolja i iznutra, bočnim vratima, panoramskim staklima i sistemom protiv provale. Kada se ugrađuju u ekstremno vlažne prostorije (auto-perionice), kablovi, pričvršćivači i osovine valjaka izrađeni su od nerđajućeg čelika i presvučeni zaštitnom bojom i lakom.

Alutech aktivno radi na izradi opreme i vrata u industrijskim i poljoprivrednim objektima, prodavnicama automobila, auto-perionicama, servisima za vozila, vatrogasnim domovima, skladištima, kao i u javnim objektima. Alutech u ponudi ima dva modela, dve serije industrijskih vrata. U pitanju su modeli ProPlus i ProTrend – za optimalan izbor i ugradnju vrata koja najbolje odgovaraju klimatskim uslovima u regionu i specifičnostima prostorija.

ProTrend modeli predstavljaju sigurna i efikasna vrata koja su napravljena od panela debljine 40mm sa komponentama od pocinkovanog čelika. Namenjena su za industrijske objekte, po atraktivnoj i pristupačnoj ceni, a sa idealnom toplotnom izolacijom.

ProPlus su topla, izdržljiva i pouzdana industrijska vrata. Koriste se za mesta i objekte gde je preko potrebno ostvariti dobru toplotnu izolaciju. Prave se od panela debljine 45mm, koji obezbeđuje odličnu toplotnu izolaciju prostorije.

ALUTECH industrijska vrata

 

Ovde možete pogledati neke od proizvoda iz Alutech programa za industrijska vrata.

ALUTECH - industrijska vrata

Ovde možete pogledati ili preuzeti oficijeni katalog proizvoda za industriju kompanije ALUTECH. Dokument je u PDF formatu, pa će Vam biti neophodan čitač PDF formata.
Loading...